Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Pse i ngjyrës së flokëve Tube për shitje afër meje ka nevojë për një proces të brendshëm të spërkimit.

Procesi i spërkimit të brendshëm është të spërkojë një shtresë të rezistencës epoksike të modifikuar me rezistencë të lartë në murin e brendshëm të Haji Ngjyra Aluminium Tube për shitje afër meje. Kjo rrëzë është transparent me një ngjyrë pak kafe ose të verdhë. Shpërthimi brenda ngjyrës së flokëve Tubeve të Aluminit për shitje afër meje mund të izolojë efektisht acidin, alkalin, avujt e ujit, dhe zgjidhja, dhe shmangi reagimin kimik të shkaktuar nga kontakti midis ngjitës dhe materialit alumini.

2022-09-26 Shih më shumë

Prodhuesit e personalizuar të ngjyrës së Flokëve të Tubeve paraqesin rëndësinë e shtypjes offset

Teknologjia e shtypjes offset e prodhuesve të personalizuar të ngjyrës së Flokëve të Tubet tekstet në pjatën e shtypjes u transferohen në substrat me anë të gomeve. Nëse projekti grafik i paketave të tilla si tubet e aluminiumit kozmetik dhe tubet e aluminit të dhëmbëve është i qartë dhe i shkëlqyer. do të ndikojë në vendimet e blerjes së konsumatorëve. Prandaj, Prodhuesit e ngjyrës së Flokëve të Tubeve të Aluminit duhet të shpresojnë se edhe shtypja e tubeve të aluminit mund të rafinohet dhe të ndritshme. Prandaj, është veçanërisht i rëndësishëm për të shtypur shtypjen e offset.

2022-09-19