DE NOBIS

Guangzhou Lisson Plastic Co., Ltd je manufaturar aluminium cijevo od 2013. godine, kolapljiv aluminium Tube je 100% recyclable package resursa, koju je napravljena visokom čisti aluminijom slugs. Posedimo bogatnu izvještaju u proizvodnji kosmetičkim aluminijom cijevu, aluminium haircare cijeve, Aluminium Tube za farmaceutičke, aluminium Tubes za pets, aluminium Tubes za hranu, Aluminium Tube za Watercolor, Aluminium Tube za Gel i Aluminium Tube za zuba i tako dalje. Aluminium srušeni cijevi osiguraju sigurnu, sterilo rođenje, predservative-svo: oni su safekrno prilagođeni na proizvodima koji zahtijeva najviših standarda higione i kvalifika poputna farmakeutika, kosmetike i hrane. Innovacija: ima više od 40 domaćih i vanjskih patenta, ima posebnu odjela R & D, ulazio je ogromnu količinu fondova za otvorenu proizvodnju mola, sa profesionalnom stavnom namjerom, posvećena kozmetske pakete R & D i inovacije. Obrećanja: obaveza nije samo o izvoz, već naglasku na praksi. Procesove čisne iz radne do radne u radne kako bi se osigura da se vanjna prava ne dovede u radio. I svi proizvodi će prošli najmanje 5 QC procedura prije poduzeća, osigurajući da su proizvodi predani mušterijama sapravnu. I posvećen kompanije na praksi nije samo ograničena na vanjnu, već i isto: od sezonnosti i tačnog plaće, Vršajno se suočavaju sa svakom teškoćama i izazov, svih resursa kompanije, intelektualna imovina je transparentna, zaposlenici dijele. Službe: Naša kompanije nadaje da prošli ljepoti paketa da postane najbolji mediji znakova. Sa jedinstvenom izuzetnost, ali mišli muštenika u praksi, pusti potrošači da iskuste praktičnu estetiku i shvati koncept novi, fleksibilnog i fokusirana nova generacije. Natkomplinost: postigati kontinunu evoluciju planiranjem, provedbu, provjeriranje i razvija navike. Održavne upravljanje je jedna od važnih ideja naše kompanije.

magis

PERITUS NUNTIA

Prednost i karakteristike pakete aluminium Tube za Adhesive.

Packaging aluminium Tube za Adhesive je stampen iz jednog aluminiuma materijala, aluminium materijal je gust. i njegova izvanredna karakteristika je odlično zraka čvrstost!

2022-01-27 magis

Očigledne prednosti ponovnog oprenja aluminija

U usporedbi sa plastičkom cijevom, ponovno preusmjeraju Aluminium Squeeze Tube je stabilniji i okruženju. Ponovili Aluminium Squeeze Tube čini manje zagađenje okruženje, i plastička gosa nakon korištenja nije lako recikorati, lako zagasti okruženju, Ovo je također kada izabrati materijale za paketu droge, vrijedno ključ u računu.

2022-03-03 magis

Šta su proizvodi koji koriste packanje aluminija

Svaka djevojka može imati mnogo kosmetika, a postoje boce i vace na stolu odjećanje. Ni li tu rekao da nema rudne žene, samo lavne. U tolikom kosmetike, da li je usobniji koristiti package cijeve? Ja su proizvodi packaging aluminium Tube?

2022-03-24 magis

Kako kozmetičko pakovanje cevi u 5G eri ide u korak sa vremenom

Poslednjih godina peta generacija mobilnih komunikacionih sistema, 5G, postala je vruća tema razgovora u komunikacionoj industriji i akademiji. Vremena napreduju i tehnologija je d

2020-04-01 magis

Tako da osuditi proste i konsa ruka kreama aluminium Tube.

Sva aluminija cijeva je zajednički materijal za paketanje u dnevnom životu, kao što su politički koli, zubnu briu, boje kobra, istraživanje boja kosa, itd. Sa unapređenjem koncepta za zaštitu okruženja, package Ruke Cream Aluminium Tube postao je više i popularniji među znakova.

2022-04-01 magis

Proizciranja tehnologija ruka aluminija

Stamping, formiranje i annealinjenje. Sira materijal a Ruka Cream Aluminium Tube je aluminium ploča sa čistost aluminijom od 99,7%.

2022-04-08 magis

Avrila fool's dan - Lisson paketag

Abrila buole dana

2020-04-01 magis

Karakteristike metalne aluminium kozmetičke packaging dizjene

U određenom mjeru, dizajn za paketu je bolje promovirati proizvod na tržištu, kao što je svi mora pažljivo obuzirati kada izlaze. Kada proizvod ide na tržištu, također mora kroz efikasnu i pažnju dizajnu paketa.

2022-04-22 magis

magis